Известие

Collapse
No announcement yet.

Читави 146-ци - има ли ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Забрави и дебитомер ~300 лв примерно
    sigpic
    Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
    FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

да кажа и аз няколко думи. Първата ми кола беше БМВ - много върви и т.н. Зимите пътувах с градски транспорт . Ако искаш кола, евтино няма, но алфата е машината, която трябва да избереш, защото в нея има дух, а не е просто купчина ламарини. Ти избираш. Частите й са по-скъпи от на фиат и фолксваген, ремонтът трябва да се прави от майстор по италиански коли, но все пак, помисли за какво ти трябва. Ако си фен на автомобилите, алфата е твоята кола, ако ли не, а просто да шофираш, вземи си каквото искаш. Anonima Lombarda Fabrica de Aotumobile Nicola Romeo (може би не съм го зиписал правилно,но италианският не е силата ми) знае какво прави и води до изключително сериозно пристрастяване. Успех.

Comment

Не мога за знам какво точно очакваш от една кола, но 146 (и 145) на Alfa Romeo са малко ретро. Това е минус. Обаче пък са направени както трябва - не като днешните еднодневки. Имат си капризи (както и всички ние ), но в добро здраве вървят по-добре от „масовката“. И носят по-добър положителен заряд . Правило е обаче да я ремонтира някой, който харесва марката, защото в противен случай ще чуеш само негативи и псувни. Но ако това ти прави впечатление, няма да си тука, нали? Не прави много точни сметки на разходите, защото ще сбъркаш - това ти го казвам от опит - и то не заради марката (карам и други коли - служебни и т.н.), просто такъв е живота. Ако си се „филмирал“ сериозно от марката - взимай и карай - другото ще си дойде само. Само си отговори на един въпрос - защо всеки знае как се ремонтира „Гоуф“, пък той не се чупи!? Успех в начинанието!!!
        Last edited by serafim; d.m.y г., 19:19. Основание: обърках клавишите на 2 бири :-)
        sigpic
        Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Алфа FOREVERРетрото не е за изхвърляне, за истинския шофьор, духът на автомобила е по-важен от годините му.

Comment

благодаря на всички за отговорите

сега още повече смятам, че това ще е колата... имам желание да се науча да я поддържам и гледам... иначе това, че е малко ретро стил - като за първа кола е ок, а и важното е под капака

Comment

Имах възможноста да карам и потдържам Алфа 146 1.6 Т.С. 98г. точно 5 години и 46000км навъртени без сериозни проблеми технически. За първа кола си е екстра на газ извън градско ми даваше 7.5 литра. Бях доволен от пъргавината на мотора и лекото тегло на купето ,ще посоча при мен какво съм сменял по нея,за което е нормално:
              Всички консумативи ролки ,ремъци ,масла,антифриз, помпа на съединител,цялото гърне,датчик на коляновия вал,задни и предни накладки с дисковете,десен носач,предните външни дръжки на вратите. Това е то успех с покупката и да се похвалиш после
              Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
              Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

Мисля, че нямаш повече нужда от каквито и да е напътствия. Вземи я, карай я, настъпи я над 3000 RPM, след това, ако желаеш, ще коментираме останалите видове автомобилопроизводители. Успех.

Comment

Сигурно има читави 146-аз съм с такава 1,4 бензин.Купих я през далечната 2008 на 8г-сменял съм съединител(жена ми се учи на нея!) и дебитомер-на 12г смятам че е нормално.Само дето трудно свикнах с возията й-много твъдо окачване,но пък се е екшън!Успех в покупката и не се плаши!

Comment

Working...
                  X